Könyveink Menü
Kapcsolatok asztrológiája Katt rá a felnagyításhoz

Kapcsolatok asztrológiája

Ár:
3.500 Ft
2.800 Ft
Kedvezmény: 20%

Mindig is érdekelt, hogyan működnek a szerelem, a szex, az összeillőség energiái? Szeretted volna tudni, mitől van az, hogy van akivel azonnal egymásra tudtok hangolódni, másokkal - minden igyekezet ellenére sem megy? 

Az asztrológia energia-alapú megközelítésén keresztül egyszerűen érthetjük meg emocionális, szexuális és kapcsolati elvárásainkat, igényeinket, motivációinkat. Ez a kedvenc megközelítésem, mert bárki számára érthető. Nem kell hinni hozzá a karmában, a reinkarnációban, sőt, sok pszichológiai ismeret sem szükséges hozzá. Mindenfajta nézőpontból írtak már könyveket az asztrológiáról, de Stephen Arroyo Kapcsolatok asztrológiája című könyve megmutatja az asztrológia univerzális alkalmazhatóságát és gyakorlati hasznát.

Kivitel: Puha kötés
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
A horoszkópszintézis módszerei A horoszkópszintézis módszerei
1.200 Ft 960 Ft
Kozmikus szerelem Kozmikus szerelem
4.490 Ft 3.143 Ft
Kapcsolódás Kapcsolódás
3.990 Ft 3.190 Ft
Éves horoszkóp 2018 szerencshozó karkötővel Éves horoszkóp 2018 szerencshozó karkötővel
3.490 Ft
Menny.:db

Együtt olcsóbb!

Összesen: 7.490 Ft
helyett 5.590 Ft
Kedvezmény: 25%
Összesen: 10.980 Ft
helyett 7.686 Ft
Kedvezmény: 30%

Fülszöveg

A kapcsolatok asztrológiája rendszerszerű kutatáson alapuló és mély meglátásokat tartalmazó összefoglalása annak, hogy az asztrológián keresztül hogyan érthetjük meg emocionális, szexuális és kapcsolati elvárásainkat, igényeinket, motivációinkat.

Stephen Arroyo, a világ egyik legnépszerűbb asztrológusa e művében az intim kapcsolatok felfedezésének szenteli több mint harmincéves asztrológiai tapasztalatait, és megmutatja, hogy az asztrológia segítségével hogyan láthatunk világosabban egy olyan élményszférában, amelyet gyakran elhomályosít a zavarodottság, önmagunkkal szembeni kétségeink és a társadalom kettős üzenetei. A gyógyító tudományok haladó, innovatív ágaihoz nagymértékben kapcsolódó terminológia használatával Arroyo feltárja, hogy az egyén energiamezője elválaszthatatlanul összekapcsolódik a kozmikus környezet tágabb energiamezőjével. Ez a mély gondolatisággal megírt könyv szerves folytatása Arroyo eddigi műveinek, amelyekben a szerző egy könnyen megközelíthető és gyakorlatias "kozmikus pszichológiát" vázolt fel.

Eredeti cím Energy Factors in Love, Sex & Compatibility
Fordította Ibolya Tamás
Oldalszám 428
Megjelenés éve 2009

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

További könyveink a szerzőtől