Könyveink Menü

Kapcsolatok asztrológiája

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.500 Ft
2.800 Ft
Kedvezmény: 20%
ISBN 9789630667449
Cikkszám: 9789630667449
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Szerző: Stephen Arroyo
Kivitel: Puha kötés
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
A horoszkópszintézis módszerei A horoszkópszintézis módszerei
1.200 Ft 960 Ft
Kapcsolódás Kapcsolódás
3.990 Ft 3.190 Ft
Menny.:db

Fülszöveg

A kapcsolatok asztrológiája rendszerszerű kutatáson alapuló és mély meglátásokat tartalmazó összefoglalása annak, hogy az asztrológián keresztül hogyan érthetjük meg emocionális, szexuális és kapcsolati elvárásainkat, igényeinket, motivációinkat.

Stephen Arroyo, a világ egyik legnépszerűbb asztrológusa e művében az intim kapcsolatok felfedezésének szenteli több mint harmincéves asztrológiai tapasztalatait, és megmutatja, hogy az asztrológia segítségével hogyan láthatunk világosabban egy olyan élményszférában, amelyet gyakran elhomályosít a zavarodottság, önmagunkkal szembeni kétségeink és a társadalom kettős üzenetei. A gyógyító tudományok haladó, innovatív ágaihoz nagymértékben kapcsolódó terminológia használatával Arroyo feltárja, hogy az egyén energiamezője elválaszthatatlanul összekapcsolódik a kozmikus környezet tágabb energiamezőjével. Ez a mély gondolatisággal megírt könyv szerves folytatása Arroyo eddigi műveinek, amelyekben a szerző egy könnyen megközelíthető és gyakorlatias "kozmikus pszichológiát" vázolt fel.

Eredeti cím Energy Factors in Love, Sex & Compatibility
Fordította Ibolya Tamás
Oldalszám 428
Megjelenés éve 2009

Értékelések

| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 12.

Stephen Arroyo tudása önmagában lenyűgöző, de a stílusa mindent visz. MIndenkinek ajánlom, akit egy kicsit is érdekel, hogyan tudja emberi kapcsolatait jobbá tenni.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő