Könyveink Menü

Kapcsolatok asztrológiája

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.500 Ft
2.800 Ft
Kedvezmény: 20%

Mindig is érdekelt, hogyan működnek a szerelem, a szex, az összeillőség energiái? Szeretted volna tudni, mitől van az, hogy van akivel azonnal egymásra tudtok hangolódni, másokkal - minden igyekezet ellenére sem megy? 

Az asztrológia energia-alapú megközelítésén keresztül egyszerűen érthetjük meg emocionális, szexuális és kapcsolati elvárásainkat, igényeinket, motivációinkat. Ez a kedvenc megközelítésem, mert bárki számára érthető. Mindenfajta nézőpontból írtak már könyveket az asztrológiáról, de Stephen Arroyo Kapcsolatok asztrológiája című könyve megmutatja az asztrológia univerzális alkalmazhatóságát és gyakorlati hasznát.

ISBN 9789630667449
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Menny.:db

Fülszöveg

A kapcsolatok asztrológiája rendszerszerű kutatáson alapuló és mély meglátásokat tartalmazó összefoglalása annak, hogy az asztrológián keresztül hogyan érthetjük meg emocionális, szexuális és kapcsolati elvárásainkat, igényeinket, motivációinkat.

Stephen Arroyo, a világ egyik legnépszerűbb asztrológusa e művében az intim kapcsolatok felfedezésének szenteli több mint harmincéves asztrológiai tapasztalatait, és megmutatja, hogy az asztrológia segítségével hogyan láthatunk világosabban egy olyan élményszférában, amelyet gyakran elhomályosít a zavarodottság, önmagunkkal szembeni kétségeink és a társadalom kettős üzenetei. A gyógyító tudományok haladó, innovatív ágaihoz nagymértékben kapcsolódó terminológia használatával Arroyo feltárja, hogy az egyén energiamezője elválaszthatatlanul összekapcsolódik a kozmikus környezet tágabb energiamezőjével. Ez a mély gondolatisággal megírt könyv szerves folytatása Arroyo eddigi műveinek, amelyekben a szerző egy könnyen megközelíthető és gyakorlatias "kozmikus pszichológiát" vázolt fel.

Eredeti cím Energy Factors in Love, Sex & Compatibility
Megjelenés éve 2009
Oldalszám 428
Fordította Ibolya Tamás

Értékelések

| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 12.

Stephen Arroyo tudása önmagában lenyűgöző, de a stílusa mindent visz. MIndenkinek ajánlom, akit egy kicsit is érdekel, hogyan tudja emberi kapcsolatait jobbá tenni.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő