Termékek Menü

Ha 1 nő gyereket akar

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.990 Ft
Szerző: Dr. Csermely Gyula
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A terhesség egy szülész-nőgyógyász szemszögéből mit érez az apa, a férfi és az orvos, ha felesége várandós lesz 40 körül.

A könyv megvásárlásával Ön 100 Ft-tal támogatja a Magzati Medicina Alapítványt.

Menny.:db

Fülszöveg

Szeretem ezt a könyvet, mert okos, gyors észjárású, érzelmes, de nem ömlengő, nem akar kioktatni, és személyes példákon keresztül tanít." (Jakupcsek Gabriella)

Csermely Gyula egy szülész apa szemszögéből mondja el, hogyan fogant meg, milyen életet élt az anyja méhében, és hogyan jött világra apai/szülészi asszisztenciával kisfia, Móric. A józanul szakmai, ugyanakkor lágyan lírai történet, mely egyszerre mutatja meg, hogy mit gondol az orvos és mit érez a páciens, pofonegyszerűen magyarázza el az orvostudományban járatlan olvasónak a modern medicina hajmeresztően bonyolult eljárásait, és közben lazán mesél a gyereket váró család zűrös életéről.

 

Oldalszám 168
Megjelenés éve 2011

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!
Írja meg véleményét!

Ajánlók

Vélemények a könyvről:

Sivatagirózsakönyv Lena könyvei Nők Lapja Café
Betűvető Bezzeganya Zenka szerint a könyvek
Napidoktor When Anaria Went to the Bookshop Azt mondom, olvasni jó

Olvasóink írták:

"Ez a vékonyka kötet megfelelő keveréke a szakmai információknak, a vicces kis anekdotáknak, valamint a családi életképeknek. Íme, egy orvos, aki közérthetően, mégis kellő szakmaisággal, humorral, könnyedén értet meg velünk bonyolultnak hangzó orvosi eljárásokat, vizsgálatokat, illetve, hogy miért van ezekre szükség. Minden sorát áthatja a szakmai alázat, amit a munkája iránt táplál, érezhető, hogy egyáltalán nincs kiégve, hogy még ennyi év után is örömet lel a hivatásában és nem csupán a pénzért vagy a presztízsért robotol." (Anaria)

"Egy nőgyógyász, aki nem egy "punciunt" öreg sztk mészáros, akinek minden mondata parázásra késztet, hanem laza, közvetlen, humoros, és Vonnegut-ot idéz. Egy szülész, aki a feleségével szintén gyereket csinál, és vár, és nem fél ennek bonyodalmaiba minket is beavatni, hogy tanulhassunk belőle. Egy orvos, aki szembe megy a magyar egészségügy esztelen protokolljával. Egy doki, akit valószínüleg soha nem fogok tudni megfizetni, de így legalább olvashattam." (HoneyBunny)

"Kolléganőm ajánlotta – gyereket vár, ez a Csermely a dokija, és milyen jó fej, és ez a könyv mennyire jó. Tényleg, nagyon: számos hasznos infó terhességről, szülésről (semmi para), lakásfelújításról (na az már inkább para), magyar egészségügyről (az is), egyebekről. Ráadásul rengeteget röhögtem, és kifejezetten jó a stílusa. Nagyon melegen ajánlom, tényleg." (pat)