Az elveszett Jane Austen-kézirat

Az elveszett Jane Austen-kézirat Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.990 Ft
1.495 Ft
Kedvezmény: 1.495 Ft
Az akció időtartama:
2015. 10. 01. - 2015. 10. 05.
Szerző: Syrie James
ISBN 9789638957276
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Menny.:db
Leírás

Samantha McDonough alig hiszi el, amit lát – azt meg pláne nem, hogy mekkora szerencséje van. Egy kétszáz éves verseskönyv felvágatlan lapjai közé dugva egy levélre bukkan, melyet meggyőződése szerint Jane Austen írt. A levélben szó esik egy kéziratról, aminek sajnálatos módon „a devonshire-i Greenbriarben nyoma veszett”. Lehetséges, hogy létezik egy ismeretlen Jane Austen-regény, ami csak felfedezésre vár? Ki tudna ellenállni a kísértésnek, hogy a keresésére induljon?

A gyönyörű, több száz éves Greenbriar birtokra érve Samanthának nincs könnyű dolga, amikor meg akarja győzni Anthony Whitakert, a jóképű, ám hajthatatlan tulajdonost arról, hogy kutassák fel az elveszett Austen-művet – egészen addig, amíg szóba nem kerül, hogy a kézirat akár több millió dollárt is érhet.

Az eddig ismeretlen kézirat megtalálása és elolvasása után Samanthát és Anthonyt azonnal magával ragadja Rebeka Stanhope, a falusi lelkész lányának története, aki kalandjai során keserédes leckéket kap az életről és a szerelemről. Ahogy a múlt újonnan felfedezett meséje lassan feltárul előttük, a jelenben is szövődik egy történet, amitől talán mindkettejük élete örökre megváltozik.

 

„A könyv kapcsán jobban megérthetjük, milyen lehetett Jane Austen élete.” – Los Angeles Times

„Csodálatos mi-lenne-ha fantázia.” – Austenprose

„Egyre nő az izgalom, és a James által létrehozott világot mi sem méltatja jobban, minthogy az olvasó szívrepesve drukkol, hogy Jane megtalálja a szerelmet, noha pontosan tudjuk, hogy nem így lett.” – Kirkus Reviews

„Syrie James nagyszerű mesemondó, akinek kifinomult érzéke van az austeni hanghoz.” – Jane Austen’s Regency World


Ön is beleolvashat a könyvbe:


Vélemények a könyvről:

Olvass bele Cultura.hu
Zenka szerint a könyvek  
   

Interjú a könyvről a Klubrádió Bemutatópéldány című műsorában:


Olvasóink írták:

"Nagyon kedveltem az irónő korábbi műveit is, így egyértelmű volt, hogy ezt is olvasnom kell. Nem is csalódtam. Tetszett a történet a történetben szerkezet, de ami még jobban tetszett, hogy végre megint Austen korába csöppenhettem és élvezhettem az Ő stílusához nagyon hasonló módon megírt kisasszonyos tündérmesét, tele bonyodalmakkal, titkos hódolóval, nyímnyám gazemberrel és persze Austen bájával. 
Plusz töltetet adott, hogy a könyvet pont Angliában olvastam és jártam az említett helyszínek egyikén-másikán. Nekem igazi, felhőtlen szórakozást nyújtott és erősen gondolkozom, hogy újra kellene olvasni J.A. műveit is." (Gabye)

"Jaj, annyira imádtam! Tényleg olyan, mintha az ember egy elveszett Jane Austen regényre bukkant volna. Bár az elején talán kicsit zavart, hogy a szereplők túlságosan hasonlítottak a több Austen hősre, szinte mindenkinek meg volt a megfelelő párja az igazi regényekben. De végül is mikor megkaptam erre is a magyarázatot megnyugodtam és élveztem, mintha tényleg Austen írta volna. (...) Két dologban erősített meg a könyv. Először is, hogy szerelem nélkül mit sem ér egy házasság/párkapcsolat, az igazira megéri várni! A másik pedig, hogy az ember soha ne adja fel az álmait, még akkor se ha kezdetben ijesztő és rendszerint változásokat hoz magával. De a változás jó dolog lehet… küzdelem híján előrelépés sincs!" (Zora85)

Eredeti cím The Missing Manuscript of Jane Austen
Fordította Nádasdi Vilma
Oldalszám 352
Borító puhakötés
Megjelenés éve 2013
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2014. 01. 09.

Én beleszerettem egyből! Aki olvasta Jane Austen regényeit, az folytatásként éli meg ezt a könyvet. Tényleg olyan mint egy új Jane Austen regény! Remek könyv!!!
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Megjelent!

Naprakész információk
CIB logo

Mai névnap

Ma 2015. Október 05., Aurél napja van.

Holnap Brúnó, Renáta napja lesz.

Kosár
0 árucikk
Szerzőink
Eddig megtekintett könyvek