Könyveink Menü
Átölel az éjszaka

Átölel az éjszaka

Szerző: Karen Chance
Elérhetőség: Elfogyott
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

A pörgős Cassandra Palmer sorozat 3. része


Cassie, a világ első számú látnoka nem ura saját életének. Problémájára a megoldás egy ősi varázskönyv, amihez a múltba kell visszautaznia, csakhogy az efféle utak még egy Pythia számára sem veszélytelenek.

Cassandra Palmer nemrég a világ első számú látnokává vált, ám ettől nem lett felhőtlenül boldog az élete. Mindaddig, míg Cassie-t és egy vámpír nagymestert - az őrjítően jóképű Mirceát - mágikus kapocs köti egymáshoz, a lány nem ura saját életének.

A varázslatot, mely összeköti őket, csupán egy ősi varázskönyvben, a Codex Merliniben pergamenre vetett igézettel lehet feloldani. A Codex hollétéről azonban manapság senki nem tud semmit, így Cassie-nek ott kell kutatnia utána, ahol még fellelhető volt - a múltban.

A fiatal lány hamar rájön, hogy a Codexet nem véletlenül rejtették el ilyen gondosan. A legendák szerint a könyv olyan varázsigéket is tartalmaz, amelyek az egész világot veszélybe sodorhatják. Ha sikerül felkutatni, az talán megoldást jelenthet Cassie és Mircea helyzetére, de romlást hozhat az egész emberiségnek...

Eredeti cím Embrace the Night
Kiadó Kelly
Fordította Bertalan György
Oldalszám 432
Megjelenés éve 2010