Könyveink Menü
0

Alkoss és nyerj!

Alkoss és nyerj!

A Cassandra Palmer rajongók számára érdekes lehet, hogy Karen Chance minden évben, így idén is, Valentin-napi contestet, azaz megmérettetést bonyolít le, értékes nyereményekért.

Az idei játék két szálon fut, és bárki nevezhet.

Az írói vénával, és biztosabb angoltudással rendelkezőknek az írónő oldalán közzétett képhez, képről kell írni, olyan szempontok figyelembe vételével, mint Hol vannak a szereplők? Hogyan jutottak oda? Miért tűnik úgy, mintha Pritkin gyilkosságra készülne?... Természetesen a cél, hogy kreatív, kissé dilis, kissé vicces - tehát a sorozathoz méltó - sőt, akár romantikus írás legyen, és maximum egy paragrafus hosszú.

 
Akik az angol helyett a kicsit univerzálisabb nyelvű feladatokat szeretik, azoknak kiváló lehetőségük van a játék kapcsán arra, hogy alternatív borítókat készítsenek az írónő könyveihez.
Karen Chance szerint sem a romantika dominál a borítókon, ezért a feladat az, hogy szerelmi történethez méltó borítót készítsenek a nevezők, hiszen csak közeleg a Valentin-nap, és csak izzik a levegő a karakterek között, akármilyen akciókba is keverednek. ;)
 
A legjobb munkákat a szerző 100$-os Barnes and Noble vagy Amazon ajándékkártyával jutalmazza, amit a győztes választhat meg.
Nevezni 2013. február 10-ig lehet úgy, hogy a pályaműveket elkülditek a KarenChance@hotmail.com e-mail címre.
 
További részletek az írónő honlapján: http://www.karenchance.com/mailinglist.html
Vagy nézelődjetek a Facebook lapján: https://www.facebook.com/KarenChanceBooks
Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus