Könyveink Menü

13 ½

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.990 Ft
999 Ft
Kedvezmény: 67%
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Szerző: Nevada Barr

Nevada Barr egyedülálló, megrázó pszichothrillere a borzongást kedvelőknek. 

"Ez a könyv bekebelez, megesz, jól megrág, aztán kiköp, és ott hagy parlagon heverni… (...) Elképesztő volt, ahogy a kirakós darabkái a helyükre kerültek, ahogy minden szál összefutott… Mestermű. Ha szereted, hogy ha egy könyv összezavarja az ép elmédet, és megkérdőjelezed azt, hogy most mégis mit olvasol, akkor melegen ajánlom!" (Mazsidrazsi)

Menny.:db

Fülszöveg

Mit tennél, ha egy nap kiderülne, hogy minden, amit az eddigi életedről tudtál, hazugság?

Hogy élnéd túl ép lélekkel, ha szörnyű gyilkosságok emléke és egy javítóintézet komor valósága jutna osztályrészedül a boldog és gondtalan gyermekévek helyett? 

Dylan élete 11 éves korában borzalmas rémálommá változik. Egy tragédia és a múlt árnyai felnőtt koráig kísértenek, mígnem találkozik a szintén hányatott sorsú Pollyval és csodálatos kislányaival, és az élete új értelmet nyer. Pollyt azonban saját múltjának démonai és a titkolózások egyre bizalmatlanabbá teszik.

Vajon képes ennyi szörnyűséget, titkot és félelmet túlélni egy kapcsolat? És vajon képes túlélni az igazságot?

A 13 ½ Nevada Barr egyedülálló, megrázó pszichothrillere, amely megjelenését követően hamar felkerült a New York Times bestsellerlistájára.

Eredeti cím 13 ½
Oldalszám 324
Megjelenés éve 2011

Értékelések

| 4 / 5 csillag!
2017. 05. 25.

Jól megírt sztori, váratlan fordulatokkal, nem lányregény :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 14.

Hamar a végére értem, nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog. Ez egyáltalán nem ifjúsági könyv, hanem egy sokkoló, megdöbbentő, nyomasztó, felkavaró, szívszorító történet, amelyben Dylan lelki megpróbáltatásait követhetjük nyomon.
Egy zavart elme gondolatait olvashatjuk a könyvben, amelyben a lelki gyötrődés ábrázolása zseniális. Bennem mély nyomot hagyott a történet.
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 01.

Biztosan nem ez volt életem thrillere, de kétségkívül az egyik legjobb, legszórakoztatóbb, amit kézbe vettem, s ha figyelembe vesszük azt is, hogy ezt a könyvet pofátlanul olcsón kínálják az olvasóknak, akkor csak jó üzletet köthetünk.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 28.

Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a beteg könyveket! :)
| 4 / 5 csillag!
2012. 09. 19.

Ha nem is a legkiszámíthatatlanabb történet, de annál több hátborzongató részt tartalmaz.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő